Monday, January 28, 2008

 

Noticias 29.01.08: FSCat y los "terroristas" del rabal

[1. El Fscat, un èxit]

Seminaris plens amb gent sentada pel terra, aules obertes perquè la gent des de fora escolti,
5000 participants segons ha manifestat l'organització, el primer Fscat, ha estat un èxit
complert de gent i de diversitat d'actes i participants.
L'Assemblea de moviments socials, després d'un procés de reunions preparatòries  i una trobada dissabte al vespre amb vora 400 participants, ha aprovat aquesta declaració on demà dimarts s'hi afegiran el llistat d'unes 30 convocatòries i campanyes, que van explicar-se a l'assemblea. S'ha convocat una reunió pel 5 d'abril, amb intenció de donar continuitat a aquesta assemblea.  Al web, es pot trobar informació de darreres novetats en quant a adhesions, memòria, la manifestació i d'altres aspectes del fscat.
Més info: Forumsocialcatala.cat

[2. Moltes incongruències en les detencions policials a pakistanesos]
La setmana passada van ser detinguts a Barcelona, 12 pakistenesos i 2 hindus, en una mediàtica operació policial per, segons fonts policials, impedir un atentat al metro de la ciutat. Però, segons publica el darrer Setmanari Directa no hi ha elements provatoris més enllà de la literatura policial redactada a partir de suposades filtracions policials. No s'han confirmat ni temporitzadors ni substàncies explosives. En canvi, les sospites incriminatories venien dels serveis secrets de Pakistan, que són sospitos per exemple d'estar darrera de l'assassinat de Benazir Bhutto.
L'Associació papers i drets per tothom, ha denunciat en un comunicat, a més de la falta de proves, com accions com aquestes fomenten el racisme contra els nouvinguts dels països àrabs.


Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?