Wednesday, April 30, 2008

 

Cap veí fora del barri! Solidaritat activa contra els desnonaments!

El dia 3 d'abril de 2008, els mossos d'esquadra van desnonar a la família de Salah Achik Madih, Hassna Mahmuni i els seus tres fills petits del pis de lloguer on vivien, al n. 7 del c/ Jaume Giralt, al costat del Forat de la Vergonya. Eren veïns del barri des de fa molts anys... Els serveis socials van pagar una pensió a la família durant tres nits, però el Patronat Municipal de l'Habitatge (PHM) es nega a donar-los un pis de protecció oficial, ni a concedir-los més dies de pensió; deixant-los al carrer.
Per accedir a ajudes, el PMH demana que per una família de 5 membres hi hagi un salari inferior als 27.000 euros anuals (2,5 vegades l'IPREM); aquesta família viu d'un salari de gairebé la meitat, però els serveis socials neguen fins i tot un document que declari el perquè aquesta família no pot accedir a un pis, la qual cosa els impedeix poder recòrrer legalment a la decisió.
Així doncs es convoca:
Concentració i casserolada per les expulsions de veïns al Casc Antic. Dimecres 30 a les 10h davant la Seu d'habitatge (C/Dr. Aiguader, 24. <Metro L4 Barceloneta>)

Més informació clica aquí

Labels:


Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?