Tuesday, September 30, 2008

 

06.10.2008: paul auster en BCN

dilluns 6 octubre del 2008 a les 19:00h
Paul Auster conversa amb Sergio Vila-Sanjuán al Saló de Cent
El proper dilluns, 6 d'octubre, a les 19.00 hores, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, l'escriptor nord-americà Paul Auster conversarà amb el periodista cultural Sergio Vila-Sanjuán en el marc del cicle El Valor de la Paraula, l'espai de trobada entre autors i els seus lectors. Presidirà l'acte l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu.

Paul Auster (Nova Jersey, 1947) va estudiar a la Universitat de Columbia. Va viure tres anys a França, on va treballar com a traductor, «negre» literari i cuidador d'una finca. Des de 1974 resideix a Nova York. És l'autor de les següents obres, publicades per Anagrama: La trilogía de Nueva York , El país de las últimas cosas, La invención de la soledad, El Palacio de la Luna, La música del azar, Leviatán, El cuaderno rojo, Mr. Vértigo, A salto de mata, Jugada de presión (amb el pseudònim de Paul Benjamin), Pista de despegue (Poemas y ensayos 1970-1979), Tombuctú, Experimentos con la verdad, Creía que mi padre era Dios, La historia de mi máquina de escribir, El libro de las ilusiones, La noche del oráculo, Brooklyn Follies, Viajes por el Scriptorium , la novelbull;la gràfica Ciudad de cristal y els guions Smoke Blue in the face, Lulu on the Bridge i La vida interior de Martin Frost. En català Edicions 62 ha publicat La música de l'atzar, Viure al dia, Lulu on the bridge, Timbuktú, La invenció de la solitud, Mr. Vertigo, Experiments amb la veritat, Vaig creure que el meu pare era Déu, Història de la meva màquina d'escriure, El llibre de les ilbull;lusions, La nit de l'oracle, Bogeries de Brooklyn, Viatges per l'Scriptorium i La vida interior de Martin Frost. A labutxaca es poden trobar Leviatan, El palau de la lluna, i La trilogia de Nova York.




Comments:
Yes if the truth be known, in some moments I can bruit about that I jibe consent to with you, but you may be inasmuch as other options.
to the article there is stationary a definitely as you did in the go over like a lead balloon a fall in love with delivery of this beg www.google.com/ie?as_q=paint.net 3.22.2925 beta 2 ?
I noticed the phrase you suffer with not used. Or you profit by the pitch-dark methods of promotion of the resource. I have a week and do necheg
 
Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now. Keep it up!
And according to this article, I totally agree with your opinion, but only this time! :)
 
I am reading this article second time today, you have to be more careful with content leakers. If I will fount it again I will send you a link
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?