Wednesday, November 12, 2008

 

15-N todos a la calle

Després de l'inici dels correus per Internet fa tres setmanes en que es cridava a les mobilitzacions pel 15-N, en contra de la Cimera del G-20 i es recollien llocs de trobada de 49 poblacions, han  anat sorgint més convocatòries fins arribar a unl llistat potser definitiu de convocatòries en 75 pobles i ciutats.Podeu trobar les convocatòries aquí per ordre alfabètic  i aquí les podeu trobar organitzades per territoris.  
Entre elles hi trobeu: Palma : Plaça d'Espanya. Andorra la vella, Davant del govern. Barcelona: Plaça Catalunya. Figueres : Plaça del Ajuntament. Girona: plaça del vi. Lleida: Plaça de la Paeria (També 19.30 davant de l'IEI, pça Catedral convocada per Assemblea popular anticrisi). Manresa: Plaça Joan Fuster (encara coneguda com Plaça Espanya). Reus: Plaça del Mercadal (els col·lectius locals convoquen a les 19.00). Sabadell: plaça de sant Roc. Tarragona: Rambla Nova, davant l'estàtua dels despullats (els col·lectius locals convoquen a les 17.30), Tortosa: Plaça de l'Àngel, Vilanova: Plaça de l'ajuntament.  Alacant: Explanada de Espanya, davant la Rambla de Méndez Núñez. Castelló: Plaça de la Independència (coneguda com La Farola). Elx: Plaça Baix. Gandia: Plaça de l'ajuntament. Torrevieja: Plaza de la constitución davant l'Ajuntament. València: Plaça ajuntament. Vinaròs: Plaça de l'Ajuntament.  En general les convocatòries són a les 17h.
Més info: 17-s.info

[2. 13-N: Vaga contra la LEC, en defensa de l'ensenyament públic ]
Cinc sindicats catalans d'ensenyament, Ustec·Stes, Cgt EnsenyamentAspepc, Sepc i el Sindicat d'Estudiants convoquen a la jornada de vaga per demà dijous 13N als centres d'ensenyament de primaria i secundaria, per denunciar que el projecte de la llei d'educació de Catalunya (LEC), vol desmantelar l'educació pública mitjançant la privatització de les escoltes i una aposta per les concertades.
A Internet podeu trobar una pàgina web unitaria amb un manifest al qual t'hi pots adherir.
La vaga tindrà el seu epicentre en les manifestacions que es faran en diferents ciutats catalanes: Barcelona: 12 hores a la Plaça Universitat. Tarragona: 13 hores a la Plaça Imperial Tàrraco. Girona: 13 hores davant de Serveis Territorials. Lleida: 13 hores davant de Serveis Territorials (c/Pica d'Estats). Tortosa: 13 hores davant de Serveis Territorials (c/Providència).
A més el diumenge hi haurà una concentració convocada per les Ampas del Barcelonés: Concentració pl. Sant Jaume. 12h. Totes les Ampes de Centres Públics del Barcelonès, amb el lema: "Educar no és aparcar els nens a les escoles".
Més info: Kaosenlared.net

[3. 1a Fira d'alimentació i Salut. 15 i 16 de novembre]
Els dies 15 i 16 de novembre, Balaguer serà l'escenari de la I Fira d'Alimentació i Salut, organitzada per Slow Food Terres de Lleida.
Tres seccions la defineixen: 1.- Conferències, debats i taules rodones sobre salut i alimentació. 2.- Espais de Tast i Gastronomia.
3.- Mercat de la Terra: venda d'aliments sans, artesans i ecològics.  Durant tots dos dies s'aniran succeint a la sala d'actes del pavelló
firal conferències que versaran sobre al·lèrgies, transgènics, propietats dels aliments, plantes, herbes, etc., i tindrà lloc la
primer trobada d'intercanvi d'experiències de diabètics i hipertensos usuaris d'estèvia. Paral·lelament, cuiners i artesans de diferents aliments i begudes ens oferiran demostracions de productes elaborats sense components químics. Com que un dels objectius d'Slow Food és la recuperació de productes i varietats autòctones, s'ha convocat un concurs de Receptes Antigues. Els petits també tindran els seus tallers de pa, de xocolata, d'alimentació sana...
Més info:  el proyecto matriz

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?