Thursday, March 19, 2009

 

19.03.2009 almorzar en los juzgados de BCN

(ahir)
Dema al matí l'Enric passarà a disposició judicial, a les 10h als jutjat núm. 1 de Lluís Companys, convidem a tothom que estigui d'acord amb la acció de l'Enric i més enllà d'això, que estigui d'acord en què necessitem construir alternatives com les que s'expliquen a la publicació "podem" des del col·lectiu crisi, a que ens trobem a esmorzar davant dels jutjats a partir de les 10 del matí.  Esperarem les noticies que siguin, tot comentant i si podem, concretant com podem anar cap on volem nosaltres i no cap on ens volen portar.

Comunicat de Suport

L'Enric Duran va ser detingut ahir dia 17, cap les 6 de la tarda, per una acció de desobediència civil contra el sistema. amb un dispositiu policial totalment desmesurat. Entenem que el fonamental en aquest cas no són els presumptes delictes que hagi comés sinó allò a on apunta: cap un sistema que no para de créixer a costa de provocar desigualtats. L'Enric Duran va ser detingut ahir dia 17, cap les 6 de la tarda, per una acció de desobediència civil contra el sistema. amb un dispositiu policial totalment desmesurat. Entenem que el fonamental en aquest cas no són els presumptes delictes que hagi comés sinó allò a on apunta: cap un sistema que no para de créixer a costa de provocar desigualtats. Com a a acció de desobediència civil, el fonament no és si la seva acció ha estat legal o no, sinó si és legítima. I, més encara, que apunta a la il·legitimitat d'un sistema econòmic que ara, més que mai, es posa en qüestió. No és que el capitalisme estigui en crisi: el capitalisme és crisi permanent pels qui menys tenen. I això no és una qüestió cojuntural: ahir érem precaris; avui, aturats i sempre, endeutats. El que menys se li perdona a l'Enric Duran és que, a més, proposi alternatives. Contra l'opressió financera, es crida a recolzar la banca ètica. Contra el creixement desmesurat, es proposa un decreixement responsable amb el medi i amb la justícia social. Contra l'explotació laboral, es crida al treball cooperatiu.
Com es diu a la publicació "Podem": "podem viure sense bancs, sense empreses multinacionals, sense diners, sense polítics. Podem viure sense capitalisme. Siguem el canvi que volem." I, per suposat, volem a l'Enric lliure.
Properament informarem de convocatòries.

Grup de suport a Enric Duran---------------------------------------------
Infoespai
Plaça del Sol 19-20 baixos (Gràcia)
08012 Barcelona
infoespai@infoespai.org
www.infoespai.orgComments: Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?