Tuesday, December 15, 2009

 

MONZÓ * Dijous 17 desembre 19:00h * ARTS SANTA MÒNICA 

 

 

Quim Monzó (Barcelona, 1952) és un dels escriptors catalans més reconeguts. Autor de contes i novel·les, columnista diari, autor de reportatges d'actualitat relacionats amb els grans conflictes internacionals, col·laborador de ràdio i televisió, la seva obra ha estat traduïda arreu del món.

L'exposició MONZÓ es basa en un treball de recerca que permet treure a la llum aspectes desconeguts de la seva trajectòria: des dels orígens familiars al viatge a la guerra del Vietnam del 1973, la seva activitat com a dissenyador i humorista gràfic, l'estada a Nova York a començaments dels vuitanta o la influència de la síndrome de Tourette en les seves creacions. Monzó hi apareix com un extraordinari fabulador, observador minuciós de la condició contemporània. 

Amb aquest projecte la Institució de les Lletres Catalanes i Arts Santa Mònica reprenen la línia d'exposicions literàries iniciada pel KRTU amb les exposicions dedicades a J.V. Foix, Josep Pla, Joan Perucho, Josep Palau i Fabre o Joan Brossa.

 

Exposició | Claustre | del 18 de desembre del 2009 a l'11 d'abril del 2010

 

COMISSARIAT: Julià Guillamon                         

PRODUEIX: Arts Santa Mònica - Institució de les Lletres Catalanes Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació

COL·LABOREN: Cercle de Lectors / Galàxia Gutenberg, Manual Color, Ràdio Flaixbac, Universitat Pompeu Fabra, Departament d'Educació, Abacus Cooperativa, Cinemes Verdi

MITJÀ PATROCINADOR: LA VANGUARDIA

AGRAÏMENTS: Pedro Madueño

TV3Catalunya RadioLa VanguardiaVilaWebMaumau

MoritzVilajuigaCodorniu

Universitat de BarcelonaBosch i GimperaUniversitat Autonoma de Barcelona

Segons la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, i a la vigent Llei Orgànica 15 13/12/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que la vostra adreça de correu electrònic està inclosa en la nostra base de dades amb l'objectiu de continuar oferint un servei d'interès cultural. Si no voleu continuar rebent aquesta informació o voleu modificar les dades, si us plau, contesteu aquest missatge a la mateixa adreça, posant en l'assumpte: BAIXA.

 

 
--
http://arquitecturanomada.blogspot.com/

Comments: Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?